Takk for støtten:

Trening 12-15 år

Først og fremst så håper vi dere alle er friske i denne vanskelige tiden.  Som vel kjent stanset alle fellestreninger i Tyrving da vi fikk pålegg fra nasjonale myndigheter om det.  Som alle andre må vi selvfølgelig følge de vedtak som blir gitt til enhver tid.

Det er nå gitt muligheter for noe trening – med en trener og inntil fire utøvere i hver gruppe.  Det har medført at for enkelte treningsgrupper har det så smått kommet i gang med treninger.  Dette har stort sett vært annonsert på Facebook-sidene til disse  treningsgruppene.

Vi har klart å få til et opplegg for aldersgruppen 12-15 år, og jobber med å få til et opplegg for 10-11 åringene. Utfordringen er selvsagt at det er gledelig mange utøvere i disse aldersgruppene, og det å få en trener for max 4 utøvere vil bli en stor utfordring.  Videre er det en utfordring med plass, og vi mener området utenfor Bærum Idrettspark er best egnet, her er det store arealer slik at vi kan holde avstand mellom gruppene.

Når vi nå starter med treningene for 12-15 åringene, trenger vi derfor hjelp fra foreldre for å kunne lage nok treningsgrupper og «holde styr» på ivrige friidrettsutøvere.  Her trengs det ingen kvalifikasjoner – trenerne lager opplegg.  Vi vil sette opp en «vakt-plan» for de forskjellige gruppene.

Vi har laget en treningsplan med 2 ukentlige treninger utendørs på Rud, og vil selvfølgelig flytte til både større grupper og til trening på Nadderud så snart vi har mulighet til det. Det viktigste nå er at utøvere fra 12 år får et tilbud.

Treningstider for 12-15 år (generell friidrett) med oppstart onsdag 22. april – fremmøte utenfor Bærum Idrettspark:

12-13 år (f.2007-08) Mandag og onsdag Kl. 1700-1830
14-15 år (f.2005-06) Mandag og onsdag Kl. 1830-2000

Når det gjelder 10-11 åringene, jobber vi med å få laget en trenerkabal. Straks denne er på plass, vil vi gi beskjed om det.  NB – også her vil det være behov for foreldrehjelp.

Det er nå sendt ut et påmeldingsskjema som vi ber om at alle fyller ut slik at vi får oversikt over hvem som blir med på friidrettstreningene framover.

Er det noen spørsmål, så ta kontakt snarest på mail friidrett@tyrving.no

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar