Takk for støtten:

Marius Igesund blir daglig leder

Marius Igesund (26) er ansatt som ny daglig leder i friidrettsgruppen i Tyrving. Igesund har blant annet utdanning fra Norges Idrettshøgskole (NIH).

-Etter seks år med idrettsstudier og nesten 4 år i Norges Friidrettsforbund med forskjellige prosjektoppgaver, ser jeg frem til å ta nye steg, sier Marius Igesund.  Igesund avslutter i år master i Kultur og Samfunn i Sport Management fra NIH. Han har også svært så relevant arbeidserfaring. Vår kommende daglige leder har vært prosjektleder for Barn og Ungdom i Norges Friidrettsforbund, samt prosjektmedarbeider i samme organisasjon. Han har også vært vitenskapelig assistent ved NIH.

-Det å få begynne sin aktive arbeidskarriere i en så flott og tradisjonsrik friidrettsklubb som Tyrving IL er en stor ære. Jeg ser virkelig frem til å bidra i utviklingen av klubben sammen med styre og andre tillitsvalgte. Gleder meg til oppstart i august, sier Igesund.  Han bor i Asker og er på plass i stillingen medio august.

-Vi gleder oss til å ha Marius på plass som daglig leder i friidrettsgruppa vår fra og med august. Dette blir veldig bra. Vi har høye forventninger – og gleder oss til å samspille tett med ham, sier styreleder Sverre Alvik i Tyrvings friidrettsgruppe.

Vi kommer tilbake med mer om vår nye daglige leder i august måned.

Stengt for kommentarer.