Takk for støtten:

Tyrvinglekene innendørs 2021 avlyses

Tyrving IL Friidrett har besluttet å avlyse Tyrvinglekene innendørs 2021.

-Vi opplever det som uansvarlig å gjennomføre et arrangement gitt dagens smittesituasjon. Det er mange mennesker som er involvert i gjennomføringen av Tyrvinglekene, og vi ønsker ikke å utsette funksjonærer og dommere for den smitterisikoen det vil være å arrangere Tyrvinglekene på nåværende tidspunkt, sier daglig leder Marius Igesund i Tyrvings friidrettsgruppe.

Imidlertid kan det bli mindre stevner i Bærum Idrettspark.

-Dersom smittesituasjonen skulle endres, ønsker vi å gjennomføre mindre stevner etter gjeldende smittevernkrav, og da mest sannsynlig for egne utøvere og utøvere i nær tilknytning til Bærum, sier Igesund.

Tyrvinglekene innendørs 2021 skulle etter planen bli arrangert 13. og 14. februar i Bærum Idrettspark.

Stengt for kommentarer.