Takk for støtten:

Ny flott dag på Stampesletta

Etter en god Tyrvingdag på Stampesletta i går, var det igjen klart for nye øvelser søndag. Det var også i dag flere Tyrvingutøvere på startstreken, i tillegg til en debutant.

I KS klassen sto igjen Ulla Berg og Meinseth på startstreken etter gårsdagens 100m. I henholdsvis hvert sitt heat løp Alice inn til tiden 25,38 og Ingvild til tiden 23,94 på 200m.

Peter Svoren og Patrick Bifuko stilte også på 200m MS søndag. Tyrvingguttene løp i hvert sitt heat, men endte i mål på nesten lik tid. Patrick kom i mål på tiden 22,30 og Peter på 22,31, noe som også var ny PB.

I tillegg til mange kjente Tyrvingnavn på Stampesletta denne dagen, var det også klart for en debutant. Den tidligere fotballspilleren Christer Gjerald løp sin første konkurranse i Tyrvingfarger. Gjerald som har blitt endel av Eystein Enoksens Elite Distansegruppe løp 3000m på Stampesletta søndag ettermiddag. Tiden ble 9,25,68 og en fjerde plass. Vi ønsker Christer velkommen til Tyrving IL og ser frem til fortsettelsen.

Stengt for kommentarer.