Takk for støtten:

Tre Tyrvingutøvere tatt ut til U23 EM

Mandag 28. juni offentliggjorde Norges Friidrettsforbund troppen til U23 EM i Estlandske Tallinn.

Etter å ha vist god form gjennom hele 2020 og så langt i 2021 ble Ingvild Meinseth fortjent tatt ut til U23 EM på 100m, 200m og 4x100m stafett. «Jeg var veldig glad for at jeg ble tatt ut og gleder meg masse til å løpe i Tallinn», forteller Ingvild like etter uttaket. Meinseth var allerede kvalifisert for mesterskapet i 2020.

Christine Næss er tatt ut for å representere Norge på 1500m. «Jeg synes det er sikkerlig stas å bli tatt ut. Mesterskap er det aller gøyeste med friidrett, og jeg gleder meg til å reise til Tallinn med en kul gjeng», forteller Christine. «Eystein fortjener også ros for den gode jobben han gjør som coach» avslutter hun.

Marie Skjæggestad ble tatt ut på 400m hekk og 4x400m stafett. Tyrvingutøveren var også kvalifisert for mesterskapet allerede i 2020. «Det er veldig gøy å få være med i troppen og ikke minst deilig å se uttaket svart på hvitt. Jeg har vært litt usikker på hvordan det skulle bli, da jeg har fått konkurrert mindre enn tenkt på grunn av trøbbel med akillesen», sier Marie. Videre forteller Marie at dette er et viktig mesterskap for henne, da det er hennes siste som U23 løper. «Jeg har veldig tro på en positiv formutvikling nå siste tiden inn mot mesterskapet og skal bruke tiden godt», avslutter hun.

Vi gratulerer alle tre med uttaket og ønsker dem lykke til.

Stengt for kommentarer.