Tyrving – Friidrett

Flott 7. plass til Sigrid

Tyrvings Sigrid Alvik løp finale på 3000 meter hinder lørdag under EM U20 i Tallinn.  Sigrid løp inn til en solid syvendeplass på 10:27.15. Hun var da drøye seks sekunder bak pers og hun levde opp til rankingen på forhånd med tanke på at hun hadde syvende beste årsbeste av deltakerne. Sigrid hadde stigning i løpet og la seg bak fra start av med passering 3:31 på første 1000 meter. Hun hadde avansert noen plasser og var nummer ti ved passering 2000 meter på 7:05 og da måtte hun slippe teten. Hun hadde en fin avslutning og løp alt i alt et bra løp. Vinneren Olivia Gürth fra Tyskland løp på pers 9:59.15 og vant med to hundredeler, mens bronsemedaljen gikk til tyrkiske Sevval Özdogan på pers 10:07.84.