Tyrving – Friidrett

NM 2021

NM 2021 er over, og det ble totalt 3 gull og 1 sølv til Tyrving under mesterskapet. Samtidig fikk flere av våre ungelovende utøvere teste seg mot Norges beste utøvere.

Helgen ble innledet med at Ingvild Meinseth tok gullet på 100m for kvinner. Sammen med Ingvild i finalen var Alice Ulla Berg. Det så meget lyst ut for Helene Rønningen i semifinalen på 100m, men dessverre ble løpet ødelagt av en skade. Vi ønsker Helene masse god bedring og satser på en rask og vellykket opptreningsperiode.

Hedvig Kallåk var også i aksjon første dag under NM og sikret seg sitt andre NM sølv med 1,71. Hedvig var veldig nær å gå over vinner høyden på 1,74.

Under 1500m KS finalen var Christine Næss i aksjon. Tyrvingjenta fikk ny PB med tiden 4,20,88 og løp inn til en 6 plass i Kristiansand.

Under siste dag av NM var Sondre Alexander Høyland i aksjon i både spyd og kule. I førstnevnte øvelse ble det ny årsbeste på 73,14, 4 meter foran andre plassen. I kule endte det med en 5 plass til Sondre.

Søndag var det første gang i NMs historie at det arrangertes diskos for paraklassen. Ida Yessica Nesse vant med lengden 32,35.

I finalen på 400 m hekk MS var Sigurd Clementsen på startstreken. Sigurd løp inn til en respektabel 6. plass i øvelsen.