Takk for støtten:

Tyrving IL søker trener

Tyrving IL ønsker å utvide sitt trenerteam og er på leting etter en friidrettstrener som sammen med Jon Fiva kan ta ansvar for våre 14 åringer. Treneren vil ha delansvaret for Rekruttgruppen. Rollen innebærer å organisere treninger, oppfølging av utøvere og skape et positivt treningsmiljø for våre kommende friidrettsstjerner.

Tyrving IL ønsker å gi et godt tilbud til utøvere som både ønsker å maksimere sitt individuelle potensial og de som ønsker å delta fordi de synes det er gøy og sosialt. Vi ønsker en entusiastisk og utviklingsorientert trenere. Gruppen består av ca. 20 utøvere.

Treneren må ha en tydelig struktur i treningshverdagen og være grundig i sitt arbeid for å gi våre utøvere et best mulig treningsopplegg. Tyrving IL vil legge til rette for egen utvikling og skolering. Lønn etter avtale.

Dersom du synes dette er interessant, send en e-post til friidrett@tyrving.no.

Stengt for kommentarer.