Tyrving – Friidrett

To Tyrvingutøvere er en del av NFIF satsning

Norges Friidrettsforbund har sammen med LikeMuligheter startet et stafettprosjekt for kvinner. Målet til prosjektet er å legge til rette for satsning på et stafettlag på 4x400m. Blant deltagerne på første samling var Tyrvings Helene Rønningen og Ingvild Meinseth.

 

LikeMuligheter er et verdiprosjekt som skal løfte kvinneidretten. Prosjektet har som mål å sikre jenter like gode rammebetingelser som gutter i idretten.

 

«Det var veldig gøy på stafettsamling. Det er alltid motiverende å trene sammen med en så god gjeng med jenter, spesielt når det er mot et felles mål», sier Helene Rønningen etter gårsdagens samling.

 

«Veldig gøy å komme i gang med det nye prosjektet. Tanken bak prosjektet med å motivere jenter til å ikke gi opp tross motgang, er noe jeg synes er ekstremt viktig», forteller Ingvild Meinseth. Hun utdyper at slike satsninger styrker samholdet og bidrar til å håndtere tøffe perioder. «Det er bra at vi endelig har startet en sikkerlig satsning på stafett, og jeg gleder meg til flere samlinger og konkurranser med jentene» avslutter hun.