Tyrving – Friidrett

Dag 2 av NM innendørs

Første dag av NM innendørs i Ulsteinvik resulterte i flere gode prestasjoner.

På 60m for kvinner leverte Helene Rønningen, Alice Ulla Berg og Miranda Lauvstad godt. Alle tre sto på startstreken i finalen, hvor Helene løp inn til seier og gull på tiden 7.46. Alice og Miranda ble henholdsvis nr. 4 og 5 på resultatlisten.

I Para klassen leverte på Ida Nesse og Ann Selda Deliler godt, førstnevnte støtet til gull i kule og løp inn til sølv på 60m. Ann Selda fulgte like bak Ida og løp inn til bronsemedalje på distansen.

Hedvig Kallåk var i aksjon i Høyde uten tilløp og endte på 2 plass i konkurransen.

I tresteg deltok Kristine Moland Leiknes for første gang i et nasjonalt mesterskap i Tyrvingfarger. Det endte med ny personlig beste (11.48) og en 6. plass.

Christine Næss og Sigrid Alvik fulgte hverandre tett på 1500m for kvinner, og ved målgang var det kun hundredeler som skilte dem. Det endte med henholdsvis 6. og 7. plass.