Tyrving – Friidrett

Tusen takk Benedikte og Lasse

Mandag 7. februar ble det årlige møte i friidrettsgruppen avholdt i Bærum Idrettspark. Etter flere sammenhengende år i styret takker Benedikte Kallåk og Lasse Gimnes for seg, og går ut av styret.

 

Benedikte Kallåk ble valgt inn som arrangementsansvarlig i Tyrving IL – Friidrett i februar 2017 etter flere år i arrangementsutvalget. Benedikte har vært selve drivkraften bak Tyrvinglekene innendørs, Oslo Sportslager Tyrvinglekene, nasjonale mesterskap og mye mer de siste 5 årene. Kallåk har vært en svært viktig ressurs i klubben og hele friidretts Norge har mye å takke Benedikte for.

 

Lasse Gimnes har sittet i styret siden 2018. Lasse ble valgt inn som kommunikasjonsansvarlig, men har det siste året hatt tittelen marked- og kommunikasjonsansvarlig. Lasse har bidratt med å utvikle Tyrving ILs markeds- og kommunikasjons strategi, han har ved flere anledninger bidratt med innholdsproduksjon for våre samarbeidspartnere. Gimnes har også vært å høre som speaker under Tyrvingsarrangement sammen med Jo Nesse.

 

«Tyrving ønsker å rette en stor takk til den innsatsen Benedikte og Lasse har gjort i styret for Tyrving friidrett, Benedikte som leder for arrangementskomiteen og Lasse som leder for marked og kommunikajson. Vi er glade for at selv om de nå går ut av styret, vil begge fortsatt være en ressurs for Tyrving i andre roller» – sier styreleder Sverre Alvik.

 

Siv Merethe Skorpen og Solveig B. Dalan går inn i styret fra og med 2022.