Tyrving – Friidrett

Kjøp Tyrvingtøy via bestillingsskjema på tyrving.no

Vi har forsøkt å gjøre det enklere å kjøpe Tyrvingtøy og er derfor i gang med en prøveperiode hvor man kan reservere Tyrvingtøy via bestillingsskjema på tyrving.no. Tøyet vil kunne hentes ferdig pakket på klubbhuset på Kadettangen.

 

Fyll ut bestillingsskjema. Etter at vi har mottatt skjema vil vi pakke reservasjonen og sende en bekreftelse på e-post når den er klar til henting i Tyrvingbutikken på Kadettangen.

 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at vi kan være tomme for en vare du reserverer. Dersom dette er tilfellet vil du motta en epost med beskjed om at varen ikke er på lager. Det vil være mulig å sjekke beholdning på produktene våre via denne lenken: https://tyrving.idrett.no/10/f/tyrvingbutikken-2/. Det er viktig å understreke at denne ikke oppdateres automatisk ved en reservasjon, så det kan være at produktet er utsolgt selv om det står at den er tilgjengelig.

 

Alle som reserverer før søndag 27. mars 2022 kl.23:59 er med i trekningen av en Tyrvingbag, fra den kommende trening- og fritidskolleksjonen (se bilde).

 

* Det er ikke mulig å reservere Grå Tyrvinggenser via skjema. Dersom du ønsker å reservere dette. Send en mail til friidrett@tyrving.no.