Tyrving – Friidrett

Kjære alle Tyrvingvenner!

Vi er ferdig med en vintersesong som etterhvert har nærmet seg normal drift; selv om det er få måneder siden vi var nedstengt.

 

Vi har hatt mange gode resultater, og mye moro på stevner og treninger. Vår nye sportslige leder, Morten, er vel på plass, og mange av dere har allerede sett hvordan han tar tak i rollen.

 

Etter påske starter utendørssesongen (husk påmelding, egen artikkel kommer rundt dette). Vi håper å se alle «gamle» og mange nye Tyrvingansikter utover våren og sommeren.

 

Denne sommersesongen blir helt spesiell, men mange ting å glede seg til:

  • – 14 mai er det feiring av Tyrving IL 100-års jubileum, der vi håper dere alle vil melde dere på (påmelding her), og det blir også egne arrangement for barn og ungdom på andre datoer.
  • – Vi har blitt lovet den nye stadion på Rud blir ferdig 1 juni, i tide til årets Tyrvingleker 10-12 juni, og vi ser fram til å for første gang på tre år å kunne arrangere et fullskala Tyrvingleker, og det attpåtil på ny stadion. Her trenger vi all hjelp vi kan få av dere foreldre.
  • – Og 25-27 august tar vi imot kremen av norsk ungdom på Junior-NM i Friidrett, som vi sammen med Asker arrangerer på vår nye stadion.

 

Utover dette skal vi alle trene, konkurrerer, treffes og ha det moro.

 

Ønsker dere alle en riktig God Påske, og retur med fulladede batterier til sommersesongen.

 

Beste hilsen

Sverre Alvik,

Styreleder, Tyrving Friidrett

 

Påmelding og treningsavgift for utendørssesongen 2022:

Allidrett 4-12 år: https://survey.easyquest.com/gnq8yF

Generell Friidrett 10-14 år: https://survey.easyquest.com/fjy8Cs

Øvrige grupper 15 år +: https://survey.easyquest.com/Hw3fPQ