Tyrving – Friidrett

Gull til Tyrving under Holmenkollstafetten

Under strålende solskinn var det igjen klart for Holmekollstafetten etter to år med avlysninger. Tyrving stilte med lag i Menn Elite, Kvinner Elite, Menn junior og Kvinner junior.

 

Tiltros for flere frafall opp mot løpsdagen leverte Kvinner Junior et solid resultat. Tyrving lå i front gjennom hele løpet, og ved åttende veksling, så de seg aldri mer tilbake. Jentene løp inn til seier, 1 minutt og 19 sekunder foran Ullensaker/Kisa.

 

Menn junior levert også et godt resultat. Under den første halvdel av løpet, lå guttene og kjempet om en pallplass. Dessverre ble det noe tungt mot slutten og det ble en kamp om 4 plassen mot Nittedal. Tyrving guttene trakk det lengste strået i duellen og løp inn til en solid fjerde plass, 50 sekunder bak bronsemedaljen. Menn junior leverte også Tyrving IL sitt beste resultat under stafetten, 51 sekunder foran Menn Elite som løp inn til en 17.plass i sin klasse.

 

Kvinner elite startet godt og var helt i toppen under de første etappene av stafetten. Etter hvert som løpet pågikk, falt Tyrving jentene noe tilbake. Da ble det klart at det også i Kvinner Elite skulle bli en duell mellom Tyrving IL og Ullensaker/Kisa. Denne gangen trakk dessverre Ullensaker/Kisa det lengste strået og løp inn fattige 5 sekunder foran Tyrvings Elitelag, som til slutt endte på en 7. plass.

 

Det å koordinere og sette opp et lag til Holmenkollstafetten er ingen spøk. Det er derfor på sin plass og rette stor takk til primusmotor og ildsjel Jo Nesse for den jobben han har lagt ned både i forkant og under stafetten.