Tyrving – Friidrett

Første gang på Oslo Sportslager Tyrvinglekene?

Oslo Sportslager Tyrvinglekene er for mange første møte med friidrettsstevne og det kan være en del nytt å forholde seg til for mange. Vi har derfor utarbeidet noen tips og råd for deg som skal delta på Tyrvinglekene for første gang.

 

Det er lurt at en voksen som kanskje skal være med også leser dette, og tar det med som en liten huskelapp. Se her eller i lenke under for tips og råd.

 

For Tyrvinglekene utendørs, er det online avkrysning for alle løpsøvelser som betyr at alle påmeldte vil få tilsendt en mail i forkant. Dette gjelder ikke klassen G/J 10 år, hvor det er automatisk avkrysset i alle øvelser. I tekniske øvelser er man automatisk avkrysset.

 

Ved problemer ta kontakt på friidrett@tyrivng.no.

 

https://tyrving.idrett.no/10/f/forste-gang-pa-stevne/