Tyrving – Friidrett

Velkommen til Nisseleker 2022

Onsdag 7. desember er det klart for årets Nisseleker innendørs i Bærum Idrettspark. For samtlige medlemmer på Tyrving IL – Friidrett sine allidrettsgrupper er det gratis å delta. Er du ikke medlem i Tyrving IL – Allidrett, men ønsker å delta på Nisseleker må du melde deg på her: https://www.deltager.no/event/nisseleker_2022_07122022#init. Det er også mulig å betale deltakeravgiften ved oppmøte.

 

Tyrving IL tar imot gruppepåmelding. Klubb eller enkeltperson vil faktureres i etterkant av arrangementet. Ønsker du å melde på en hel gruppe, send navn, alder og kontaktinformasjon på samtlige deltagere til friidrett@tyrving.no. Fristen for gruppepåmelding er mandag 5. desember.

 

Nisseleker er et lavterskeltilbud med manuell tidtaking. Alle deltagere får utdelt et startnummer der resultatene skrives opp etter endt øvelse.

 

Øvelsene som arrangeres under Nisselekene er; 60m 60m hekk, lengde og 200m.

 

Arrangementstart:

4-7 år: 17:00 – 18:00

8-12 år: 18:00 – 19:00

 

Startnummerutdeling og funksjonærmottak vil finne sted ved inngangen til friidrettshallen.