Tyrving – Friidrett

Julehilsen fra Tyrving

Kjære alle Tyrving-venner,

 

Jeg ønsker å takke alle utøvere, foreldre, tillitsvalgte, trenere og alle andre Tyrving-venner for deltakelse, innsats og støtte i 2022.

 

Med unntak av noen vintermåneder før Koronaen slapp taket, har vi på mange måter endelig hatt et normalår, noe som er fantastisk etter etpar svært utfordrende år. Det er vi glade for; det er svært moro å se barn og ungdom i alle aldre utfolde seg på trening og stevner.

 

Store endringer har det allikevel blitt i år, med overgangen fra Nadderud til nye stadion Bærum Idrettspark på Rud. Vi fikk avsluttet vår 60-årige historie på Nadderud med Tyrvinlekene i juni, og vi startet et nytt kapittel på Rud med junior-NM i august. Bytte av lokasjon vil alltid medføre at noen får kortere reisevei og andre lenger, men samlokaliseringen med BIP-hallen gir gode muligheter for fleksibilitet i forhold til vær og stevner, og mye blir enklere.

 

Så ser vi framover mot et spennende 2023. Målet er at både Tyrvinglekene inne og ute skal tilbake på nivået fra før koronaen, så hold allerede nå av helgene 11-12 februar og 16-18 juni. Styret har oppdatert strategien som vi gjør hver høst, og vi trenger hjelp av dere alle for at klubben skal nå sin målsetning om å være Beste friidrettsklubb i Norge for utøvere, trenere, ansatte, tillitsvalgte og foreldre.

 

For funksjonærpåmelding til Tyrvinglekene innendørs, se her: https://survey.easyquest.com/z3bBPM

 

Så vi ser fram til et spennende 2023, og ønsker dere i mellomtiden en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

 

Med vennlig hilsen

 

Sverre Alvik

Styreleder Tyrving Friidrett