Tyrving – Friidrett

Nordiske mesterskaper på Island

I helgen ble det avholdt Nordiske mesterskaper for veteraner på Island. Tyrving stilte med 2 deltagere.

Romeo Rioverde deltok på 60m og 200m i klassen M 35-39år. Her ble det til flotte perser på begge distanser, med hhv. 7,86s på 60m og 25,91s på 200m. Romeo ble belønnet for flott innsats og fikk gull i begge øvelser, og tittelen som dobbelt Nordisk mester.

Maylem Lauvstad stilte også til start på Island, og deltok i K 50-54 års klassen. Her ble det først til en flott 4. plass på 60m i tiden 8,78s, rett bak persen sin. På 200m løp Maylem inn på en flott 3. plass i tiden 28,50s.

Maylem fullendte helgen med en imponerende 400m, i ny Norsk veteran rekord med tiden 63,73s. Maylem løp et perfekt disponert løp, hvor hun satte konkurrentene til veggs på oppløpet, og kom først i mål, og kan dermed fortjent kalde seg Nordisk mester på 400m.

Felles for Romeo og Maylem, er de først er startet med friidrett i høsten 2022. Imponerende hva de får fått til på kort tid.

Tyrving gratulerer så mye med de flotte prestasjonene på Island, og vi gleder oss til å følge dere fremover😊