Tyrving – Friidrett

Fellestrening for friidrettsforeldre

Vi er en stor foreldregruppe i Tyrving friidrett, og mange av oss bruker fritiden til løping. Mosjonsutvalget i friidrettsgruppa ønsker derfor å legge til rette for fellestrening for de som ønsker å trene sammen en eller to ganger i uka. Tanken er et lavterskeltilbud uten mye organisering, men der vi setter faste oppmøtetidspunkter slik at dere finner noen å dele dagens treningsøkt med. I utgangspunktet prøver vi på to økter i uka, en intervalløkt og en rolig langtur. I sommerhalvåret møtes vi på Rud-banen.

 

Vi legger opp til å trene i treningstidene til barna/ungdommene, men siden disse tidene er på ulike tidspunkter avhengige av aldersgrupper og aktiviteter, må vi velge de/de tidspunktene som passer for flest mulig.

 

Vi håper dette er et tilbud som kan være av interesse, og hvis det er nok folk som ønsker å stille opp, satser vi på å komme i gang så snart som mulig etter påske.

 

For å få oversikt over om dette kan være noe å sette i gang, ber vi de av dere som kan tenke dere å møte på slike fellestreninger om å svare på vedlagte Forms. Da vil vi få oversikt over både interesse, type trening og hvilke dager som passer best.

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=1N1QPaEAt0qXiN7PFKhyj48Dbws0cldOvb3WWRKu2GZUMVhWVkJDU0gyR1pKVUNIQlVTUzhNM0pHQy4u

Med vennlig hilsen mosjonsutvalget