Tyrving – Friidrett

Tyrving-utøvere til veteran VM i Polen

Tyrving var representert med 3 utøvere til veteran VM i Torun i Polen i slutningen av mars. Maylem Lauvstad, Romeo Rioverde og Nils-Paul Skåra hadde byttet Tyrving drakten ut med Norgesdrakten under veteran VM i Polen.

Romeo Rioverde (M35) stilte opp på 60m og 200m. På 60m løp Romeo stabile 7,98s – et løp den nystartet utøver ikke var helt fornøyd med.

På 200m ble det til en flott ny pers på 25,90s. Gratulerer – vi gleder oss til å følge utviklingen over sommeren.

Nils-Paul Skåra (M35) stilte til start på 60m. Det gjorde han så godt, tiden rakte til kvalifikasjon til semifinalen. Tidene på begge løp ble 7,41s. Gratulerer med semifinale deltagelsen på VM :)

Maylem Lauvstad (W50) stilte opp på 200m og 400m. Det ble noen harde dage for Maylem, da hun på imponerende vis klarte og kvalifiserer seg til finalen på begge distanser!

På 200m løp Maylem i forsøket 28,38s – Ny norsk Veteranrekord i klassen KV50-54. Dette rakte selvfølgelig til en plass i semifinalen. Her løp Maylem inn til en plass i finalen i enda en Norsk Veteranrekord – denne gangen med tiden 28,25s.

I finalen kjempet Maylem seg til en flott 6. plass i tiden 28,54s.

Maylem var ikke helt ferdig med mesterskapet, og løp i forsøket på 400m i tiden 1:03,63s – Ny Norsk Veteranrekord!! Dette utløste en ny finaledeltagelse. I finalen overgikk Maylem igjen seg selv, og løp seg til en meget flott 4. plass i ny Norsk Veteranrekord på 1:03,54s. Gratulerer med imponerende innsats 😊

Sitat Maylem Lauvstad:

«Det var en fantastisk og motiverende opplevelse å se utøvere på 95 år som løper 200m eller 85 år som løper hekk. Det var den største bevis på at alderen er ingen hinder så lenge du har lyst å drive med det som gir deg lidenskap og energi`.

Gratulerer med innsatsen i Polen til alle 3, Tyrving er stolte over dere og håper dette er med til å inspirere flere til å trene og delta på veteran friidrett.

Vi ønsker å skape et miljø for veteran friidrett – er du interessert ta kontakt til sportslig leder Morten Jensen morten@tyrving.no