Tyrving – Friidrett

Craft Tyrvingstafetten – resultater

Den tradisjonsrike Tyrvingstaftetten ble i år for første gang arranger på Bærum Idrettspark, med start og mål på stadion og løype som fulgte rulleskiløypa. Det ble en fin og kompakt stafett, der foreldre og andre tilskuere kunne følge hele løpet fra tribunen.

.

Været var ikke på sitt beste, men det satte ingen demper på stemningen med over 30 lag på startstreken og mer enn 150 ivrige løpere. Særlig i de yngste årsklassene var det godt oppmøte. Selv om lengden på løypa er omtrent som den gamle på Kalvøya, noterer vi nye løyperekorder, og siden Tyrving vant alle (!) klassene, har de nå også alle rekordene.  Kanskje vi kan bruke dette til å bli en bedre mellomdistanseklubb.  Etappelengder fra 250 til 800 meter bør passe for de fleste, men det var nok overdistanse for mange av de som er vant til å løpe sprint.

.

I tillegg var det innlagt barneløp, og mer enn 80 ivrige og glade barn, de fleste fra allidretten, sprang 300 meter, noen av dem flere ganger. Medaljer fikk alle. Kiosken var også populær, men neste år ber vi om bedre vær.