Tyrving – Friidrett

Tyrving løp seg til gull under Holmenkollstafetten

Tyrving stilte lørdag til start i Holmenkollstafetten med 3 lag, Kvinner Elite, Menn Senior og Kvinner junior.

 

Tiltros for flere frafall opp mot løpsdagen leverte Kvinner Junior et solid resultat, hvor alle på laget kjempet bravt ute på den krevende rute rundt Oslo. Tyrving vant i tiden 1:11:58 – 1:25 foran nr. 2.

Gratulere med flott innsats jenter.

 

Kvinner elite var ramt av mange avbud innen løpsstarten, men kom seg fint igjennom i tiden 1:05:49. Dette rakte til en plass som nr. 13. Vi beholder dermed vår status som Elitelag, og kan neste år igjen stille i Eliteklassen.

 

Menn Senior: Her bruker vi å stille i Eliteklassen, men siste år rykkede vi dessverre ned og stilte i år i Senior klassen. Her ble det til 5. plass i tiden 56:05.

 

Størst innsats under Holmenkollstafetten går til primusmotor og ildsjel Jo Nesse. Det å koordinere og sette opp lag til Holmenkollstafetten er ingen spøk. Det er derfor på sin plass og rette en stor takk til Jo Nesse, for den store jobben han har lagt ned både i forkant og under stafetten. I år kostet innsatsen både blod, sved og tårer!

 

Vi vender sterkt tilbake neste år 😊

 

Resultater for HKS: MENY Holmenkollstafetten 2023 (eqtiming.com)

 

Kvinner Elite laget:

Menn Senior laget:

Vinnerlaget kvinner Junior:

Peptalk innen Holmenkollstafetten av Jo Nesse.