Tyrving – Friidrett

Norsk rekord av Ann Selda – Helene nordisk stafettmester!

Under et parastevne i Nottwill i Sveits i helgen satte Ann Selda Delier (til høyre på bildet sammen med Ida Nesse og Ida-Louise Øverland fra NM inne ifjor) og norsk rekord på 100 meter for klasse T63. Hun forbedret persen for tredje gang på to uker etter å ha perset både på Romerikslekene og under stevnet på Moelv sist helg. Men denne gangen var det ikke bare egen rekord, men også norsk rekord! Den gamle var på 17,53, så dette var en dugelig forbedring. Ann Selda er også kvalifisert til Para-VM i Paris i juli – som en av to i Tyrving, idet Ida Nesse er kvalifisert i kule og diskos. Ida er imidlertid nyoperert og vil etter alt å dømme ikke rekke å bli klar til VM.

.

Under nordisk mesterskap i København i helgen var Helene Rønningen vår representant. Hun slo til med norsk årsbeste på 100 meter, noe som ga bronsemedalje i mesterskapet. Enda bedre gikk det på 4 x 100 meter stafett der Helene var satt opp på siste etappe, og hun løp Norge i mål til et nordisk mesterskap i øvelsen!

.

Blant helgens resultater gleder vi oss over at Ingvild Meinseth endelig er tilbake. Hun løp 200 meter på 24,95 under et stevne i Grimstad. Her var det også et gledelig come back for Alice Ulla Berg som løp en fin 300 meter på 41,02.