Tyrving – Friidrett

Foreldreløping – bli med i mosjonsløpegruppa!

Mosjonsløpegruppa har blitt etablert og har p.t. over 40 registrerte medlemmer i egen gruppe i Spond, for informasjon og arrangementsinvitasjoner. Foreløpig har vi invitert til løpeturer tirsdager og onsdager 1730-1830, men med lavt oppmøte.

 

Vi vil gjerne presisere at vi kan tilpasse ambisjons-/treningsnivået for å bedre treffe ønsket til de som ønsker å benytte seg av tilbudet. Blir vi mange nok som møter opp kan vi også dele inn i mindre grupper etter treningsform og -nivå. Gi oss også gjerne innspill om det er noe vi kan endre for å omfavne flere.

 

Vi oppfordrer derfor alle som er interesserte til å si fra til mosjonsutvalget om de ønsker å være med tilbudet. Ta kontakt med Ole-Kristian Martinsen med meldingsfunksjonen eller ved å svare på ett av mosjonsutvalget sine innlegg på Spond. Skulle du ikke ha tilgang til Spond ta kontakt med friidrett@tyrving.no for å bli registrert i Tyrving på Spond.

 

Det er selvfølgelig bare å møte opp til trening uten å være registrert i Spond også, tirsdager og onsdager kl. 1730-1830. Oppmøte ved porten nærmest sekretereats-/speakerbygget ved løpebanen i BIP.

 

Håper vi ser mange foreldre på trening med mosjonsløpegruppa fremover, og får konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan få med oss enda flere! 🏃‍♀️🏃🏾‍♀️🏃🏼‍♂️🏃🏻🏃🏾‍♂️

 

Sportslig hilsen fra

mosjonsutvalget