Tyrving – Friidrett

Oppdatert funksjonæroppsett

.

Vi gleder oss til en travel helg på Bærum Idrettspark, og i skrivende stund er det påmeldt 1367 deltakere.  Jammen godt at vi har mange og flinke folk som kan gjøre Tyrvinglekene til en minnerik helg!

.

Oversikt over vakter

Det siste oppdaterte dommer- og funksjonæroppsettet ser man ved å klikke på linken:    2023 funksjonær og dommeroppsett v5 oppdatert 150623 (oppdatert 15.06).  Merk at noen kan være satt opp på mer enn en post pr dag, så søk på navnet deres.

  • Vi er helt avhengige at alle stiller; og dere må finne en reserve hvis dere ikke kan ta deres påmeldte vakt.
  • Oppmøtetid og varighet er oppgitt. Viktig at dere møter i tide.  I funksjonærmottaket blir dere veiledet og henvist til rett sted.
  • Noen har en relativt kort økt. Veldig fint om dere melder dere til funksjonærmottaket etterpå og hører om det er noen steder «det brenner».

.

Oppmøte

Fremmøte for registrering er i teltet  – som er mellom banen og Bærum Idrettspark. Her registreres dere og vester for bruk under øktene deles ut.  Funksjonærmat kan hentes i samme område.

Har man økter flere dager, må man hver dag registrere som over slik at vi har oversikt over at alle er kommet.

.

Parkering:

Parkering utenfor Bærum Idrettspark. 4 timer gratis parkering.  All parkering må registreres via appen for Easypark/Parklink.