Tyrving – Friidrett

12 medaljer i UM

Tyrvings utøvere kunne reise hjem fra UM i Bergen med totalt 12 medaljer.  Den fra Tyrving som reiste hjem med flest medaljer var Camilla Dahl Kristiansen (på bildet sammen med Mille Baastad Berg).  Camilla vant 200m, ble nr. 2 på 400m og 1000m stafett.  Gull og sølv individuelt ble det også på Sigmund Le Fjeld i henholdsvis tresteg og lengde.

 

Også Hanna Fiva Øiestad (15) tok sølv.  Hanna hoppet 1,53 i høyde og det var personlig rekord med 3 cm.  Hanna var også med på Tyrvings lag som ble nr. 2 på 1000m stafett.  Her løp også Arnica Shabani, Mille Baastad Berg og Camilla Dahl Kristiansen.  Våre 16-åringer Markus Le Fjeld og Martin Hoff Gjørvad tok sølv på henholdsvis 100m hekk og lengde.

 

Bronsemedaljene – totalt 4 stk – gikk til Mille Baastad Berg på 200m, Linnea Hove Låhne på 3000mm, Franz Philip Pap Holmen på 100m og Eirik Alvik på 2000m hinder.  Vi gratulerer alle fra Tyrving!  Resultater sees ved å klikke HER  Send en mail til friidrett@tyrving.no  hvis det er noen feil i oversikten.

Fra v. Hanna Fiva Øiestad, Arnica Shabani, Mille Baastad Berg og Camilla Dahl Kristiansen.

Martin Gjørvad Hoff

Linnea Hove Låhne – til høyre på bildet.

Eirik Alvik.

Hanna Fiva Øiestad.

Sigmund Le Fjeld.

Markus Le Fjeld.

Franz Philip Pap Holmen.