Tyrving – Friidrett

Innendørssesongen er i gang..

Innesesongen har startet og deltakere fra Tyrving har deltatt på flere stevner.
På BUL´s Julestemne i BIP hallen var det mange som deltok og flere satte ny pers.
I helgen som var ble tradisjonsrike Låvefesten til Ull/Kisa arrangert, flere fra Tyrving mellom 9 og 15 år var med og noen satte også pers.
Det var også noen få utøvere som reiste til Julklappsjakten i Gøteborg, som er Sveriges største innendørsstevne for 13-15 åringer. Her deltok Johan og Markus Le Fjeld, Clara Almén-Moe og Elise Sandvik Tornberg.
Her utmerket Johan seg med å gjøre rent hus i sine øvelser.  Alle resultatene var også nye Tyrving-rekorder.  Markus vant 60m, Clara satte pers i lengde med 4,63 og Elise var med å sette preg på stafetten på 4x200m for J-15.  Der ble det «forsøstring» med 2 blad Gui og 1 blad fra Fredrikstad.  De vant stafetten klart foran 15 andre lag og tiden ville holdt til sølv i kvinneklassen.