Tyrving – Friidrett

Sikkerhetsansvalig og leger søkes til arrangementer

Sikkerhetsansvarlig og leger søkes

.

 

Tyrving ønsker å bedre beredskapen på våre treninger og arrangementer. Vi har derfor oppdatert våre beredskapsplaner og -rutiner. På større arrangement vil vi introdusere en ny rolle: sikkerhetsansvarlig. Vi håper å kunne rekruttere en far eller mor til denne rollen; gjerne en som har erfaring med å jobbe med sikkerhet og beredskap fra arbeidslivet. Under Tyrvinglekene nå i februar vil da denne personen få rollen som sikkerhetsansvarlig (istedenfor andre dugnadsoppgaver). Om dette blir en fast jobb også på fremtidige Tyrvingleker er selvfølgelig opp til den enkelte.

.

I tillegg har vi behov for leger som kan være til stede under arrangementene. Dette er en del av beredskapen så store stevner bør ha. Dette er også en funksjonæroppgave som ikke hvem som helst kan fylle. Vi har noen leger vi pleier å spørre om denne rollen under arrangementene, men her trenger vi flere å spille på.

.

Dersom noen av dere har mulighet til å ta en av disse rollene, er det flott om dere sender en mail om dette til friidrett@tyrving.no

.

Tusen takk for at dere vil hjelpe til å gjøre Tyrvinglekene til et enda bedre og tryggere arrangement!