Tyrving – Friidrett

Funksjonæroppsettet er klart (oppdatert 8.2.)

Vi gleder oss til en travel helg i Bærum Idrettspark, og nå få timer før startskuddet går, er det påmeldt mer enn 1015 deltakere.  Og i tillegg kommer det utøvere som skal delta i søndagens Nordiske landskamp. Jammen godt at vi har mange og flinke folk som være med å gjøre dette til en minnerik helg – enten man er dommer, funksjonær eller utøver!

.

Oversikt over vakter  – NB oversikt for rigg/nedrigg står på siste side.

Det siste oppdaterte dommer- og funksjonæroppsettet ser man ved å klikke på linken: 2024 TL inne dommer og funksjonæroppsett v4 Merk at noen kan være satt opp på mer enn en post pr dag, så søk på navnet deres.

.

  • Vi er helt avhengige at alle stiller; noe vi regner med at alle har stor forståelse for.
  • Oppmøtetid og varighet er oppgitt. Viktig at dere møter i tide.  I funksjonærmottaket blir dere veiledet og henvist til rett sted.
  • Noen har en relativt kort økt. Veldig fint om dere melder dere til funksjonærmottaket etterpå og hører om det er noen steder «det brenner».

.

Oppmøte

Fremmøte for registrering i 2. etasje i BIP.  Her registreres dere og vester for bruk under øktene deles ut.  Funksjonærbespisning i rom like i nærheten.

Har man økter flere dager, må man hver dag registrere som over slik at vi har oversikt over at alle er kommet.

.

Parkering:

Parkering utenfor Bærum Idrettspark. 4 timer gratis parkering.  All parkering må registreres via appen for Easypark/Parklink.