Tyrving – Friidrett

Tyrving IL på NM Masters og Veidekkelekene

Voksne prestasjoner fra Tyrvings utøvere i NM Masters og gode resultater fra ungdommene på Veidekkelekene

NM Friidrett for Veteraner/Masters i Stjørdal er vel overstått. Personlige rekorder, medaljer og mestringsglede er innkassert. Fra Tyrving var vi 5 utøvere på plass, og 16 medaljer ble med i bagasjen hjem. (skrevet av May-Britt Eikemo)

Stjørdalsalliansen stod som arrangør av årets NM i friidrett for veteraner i Stjørdal, med over 250 påmeldte.

Tyrving var representert med Geir Jonny Kaasen (100m, 200m og 400m), Fredrik Skau (400m og 800m), Maylem Meneses (100m, 400m, 800m), Bente Marie Minker (100m, 400m, høyde, kule, diskos, lengde og spyd) og May-Britt Eikemo (100m og 200m). Totalt resulterte det i 11 Norgesmester titler, 3 sølv og 2 bronsemedaljer. Se resultatene her.

 

God tilrettelegging fra Tyrving gir resultater
Vi er veldig takknemlig for at Tyrving legger til rette for at også vi som har passert senior-nivå får tilgang til gode treningsfasiliteter. Det bidrar til at flere Master-utøvere i klubben nå presterer på et høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Det har vært en fin vekst i antall utøvere (inkludert yngre masters) det siste året, både i Tyrving og i landet generelt.

 

200 norske utøver til VM Masters i Gøteborg

Nå er det VM Masters i Gøteborg i august som står for tur. For flere av oss er dette første reise til et internasjonalt mesterskap. Fra Tyrving er vi 10 utøvere som skal representere Norge, både i individuelle øvelser og stafett.

Vi håper det vi har fått til så langt inspirerer flere voksne til å ta steget ut på tartandekket. Vi er en god blanding av utøvere som har vært med i gamet før og helt ferske friidrettsutøvere, fra 35 år og oppover.

 

Veidekkelekene (skrevet av Øyvind Fjeld)

 

Mange flotte prestasjoner fra Tyrving utøvere i helgen på Lillehammer og Veidekkelekene.
Johan Le Fjeld satte aldersrekord på 100m med tiden 11.79 (tidligere rekord 11.94).
Mark Daniel Reyes med ny PB på 100m med tiden 10.70 og ny PB på 200m med tiden 22.04. Tobias Windjusveen og Simen Gimnes med flotte tider på 100m men litt for mye medvind for PB. Benjamin Carlsen-Brown med flott pers på 100m med tiden 11.31. Det var flere Tyrvinguttøvere i aksjon. Se resultater her:  https://liveres.andro.no/results/?competition_id=206&day_id=3
Omtale om Johan og Mark.