Tyrving – Friidrett

Karoline og Jonas med første gull!

Ikke overraskende at det ble Karoline Skatteboe som tok vårt første gull under junior-NM. På 3000 meter i dag vant hun med 10.05,20, litt over ett sekund bak nummer to.

Karoline er faktisk meldt på i fire løpsøvelser! Kanskje blir det tre, kanskje fire. Hun ser dette an etter lørdagens øvelser. «Det er jo gøy å løpe litt når du først reiser hele veien», sier hun om de 8 300 metrene hun er påmeldt i.

Jonas Halonen tok det andre gullet med 10.93 på 100 meter. Som nevnt i et annet innlegg i dag er vinden lei hele tiden, i finalen -1,3. Vi gratulerer vår aldersrekordholder!

Sølv fikk vi ved Frederik Jahr på årsbeste for ham i høyde, 2,03. Han presterer alltid som best i mesterskapene! Sølv ble det også på Katarina Mögenburg fra samme treningsgruppe. Hun hadde to gyldige hopp, begge på 5,66. Sikret seg da sølvet på best andrehopp.

Og så var det en femtenåring som tok bronse i dag. Vi snakker selvsagt om Helene Rønningen som feide inn til 12,40, litt bak pers/årsbeste i -0,9.

Sofie Olsholt var nok ikke helt fornøyd med resultatet i lengde i dag på 5,36 som ga sjetteplass. Tresteg i morgen byr på nye muligheter!