Tyrving – Friidrett

Aurora trippelmester, Karoline alle valører!

Aurora Dybedokken som vant 1500 i går slo til enda sterkere i dag. Hun tok gullet på 800 (2.13), dog etter en spurt mot ett år eldre Thorsås. Så ble det også gull på 2000 meter hinder, på 6.55 sju sekunder foran neste løper! Og NB. Denne neste løperen var Norges landslagsjente i Team Championships…

Dagens første bronse kom ved Karoline Skatteboe i u23. Tida ble 2.21,93 som er årsbeste. Da hadde hun en av hver medalje. Helt supert det, men så tok hun også nok et gull etterpå med 3000 meter hinder! Tid 11.03. Katarina Mögenburg henta også hjem et gull i u23 i dag, i høyde hvor resultatet ble 1,72. Bronse ble det på Frederik Jahr i tresteg med den nye persen 13,06/+0,7! (første hopp på fem år)

Første Tyrving-plassering i dag ble ved Ida Planke Berg som kom på sjette i hekk med nok en ny pers, 15,71/+0,3. Helene Rønningen endte på fjerdeplass på 200 meter, med tida 25,65. Det var 0,25 sekunder bak bronsen. En femteplass fikk Amalie Iuel i høyde på 1,60.

Vi må vente litt med omtale av stafettene.