Tyrving – Friidrett

Midtsommer-stevne dag 1

Midtsommer-stevnet startet med 400m hekk for kvinner med Marie Skjæggestad på startstreken. Tyrvingutøveren løp inn til tiden 1,00,74 og en tredje plass.

Det var knyttet stor spenning til hva elite sprint utøverne til Tyrving ville utrette på Stampesletta. I herreklassen på 100m tok Even Pettersen og Patrick Bifuko seg til finalen. Pettersens slutttid i finalen ble 10,62 og en tredjeplass bak Jonathan Quarcoo og Paralympics klare Salum Kashafali. Patrick løping inn til tiden 10,81.

På kvinnesiden tok Ingvild Meinseth seg til A-finalen på 100m. Tyrvingjenta viser at hun er i god form før uttaket til U23 EM i Tallin, mandag. Meinseth vant finalen med tiden 11,48. Alice Ulla Berg tok seg til B-finalen og løp inn på tiden 12,16 og en andre plass.

Sigurd Clementsen var påmeldt til 400m MS. Tyrvinggutten hadde et godt løp og endte med tiden 52,35 og ny PB.