Tyrving – Friidrett

Sommerhilsen fra styreleder

Kjære alle Tyrving-venner,

.

Vi avslutter nå et aktivt Tyrving-semester med hovedmesterskapet i Sandnes, og håper på gode resultater for våre eliteutøvere. For de fleste av våre utøvere er det imidlertid ikke NM, men våre egne treninger og arrangementer som er viktigst. Og der har det skjedd mye.

.

Det siste halvåret har Tyrving arrangert tre store stevner, alle sammen med stor suksess og god deltakelse. Stevnene bærer klubben økonomisk og er vårt tydligste og viktigste varemerke. Årets Tyrvingleker som vi arrangerte 14-16 juni var det største friidrettsstevne i Norge siden før pandemien, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere fra hele landet. Tusen takk til alle som bidro for å gjøre dette til en suksess, og tusen takk til alle Tyrvingdeltakere. Det var en fin bonus å avslutte med våre egne 6-9 åringer, og neste år skal vi nok få dem tidligere på programmet.

.

På treningene er det full fart på stadion, og det er flott å se utøvere i alle aldre utfolde seg på stadion. Tusen takk til alle trenere som står på uke etter uke.

.

Vi ønsker alle en riktig god sommer, med stevner, trening, restitusjon og mye moro!

.

Beste hilsen

Sverre Alvik

Styreleder, Tyrving friidrett