NM dag 1 – flotte tider på 100m

NM i Sandnes er i full gang.

Torsdag var det 100m forsøk, her startede Tyrving utøverne som lyn og torden!

Trenings kammeratene Mark Reyes og Tobias Windjusveen la ut med hhv tangering av pers og pers – 10,70s på Mark men i litt for mye medvind, og Tobias feiret bursdagen sin med ny pers på 10,79s.

Peter Svoren slo også til med ny pers på 11,24s. Ungdommen holdt seg heller ikke tilbake, Markus Le Fjeld (17år) løp på 11,01s, her var det ikke lenge før vi ser 10 tallet. Franz Philip Holmen utnyttet også de raske baner og kom for første gang under 11s med 10,91s.

Mark, Tobias og Franz gikk flott videre til semifinalene.

Her stormede Mark inn på en ny imponerende pers i tiden 10,61s. Tobias løp inn rett bakk sin nyslåtte pers i 10,84s, og Franz Philip løp igjen under 11s med 10,99s. Mark hadde fortjent en plass i finalen, men måtte denne gangen se finalen fra tribunen.

I lengde kvalifikasjonen for kvinner stilte vi med 3 utøvere. Miranda Lauvstad, Kaja Carlsen-Brown og Kristine Leiknes. Miranda var i strålende hopp humør og hoppede flotte 5,78m og kvalifiserte seg til finalen fredag kveld. Kaja fik notert 5,14 og Kristine 5,16.

Ida Nesse stilte til start i diskos og vant enda et gull til den etterhånden store samlingen hennes, med et kast på 31,98m og tok dermed Tyrving sin første medalje ved dette mesterskap.

Michael Setsaas stilte til start i para klassen utv. h. på 100m. Her hadde Michael store sjanser på forhånd, og levede til fulle opp til favoritt verdigheten og vant 100m i ny Norsk rekord i klassen – 12,25s.

Ann Selda Deliler stilte også til start på 100m i para klassen. Her ble det til en meget flott sølvmedalje i tiden 17,78s.

Lina Svarlien stilte til start i høyde. Her var det meget vanskelige vindforhold for utøverne. Line fikk kontroll på tilløpet sitt og hoppet flotte 1,70m som rakte til en fin 5. plass

.

Eirik Alvik stilte til start på 1500m. Her ble det et meget taktisk løp om finaleplassene. Eirik kom i mål på tiden 4.10,50. Dette rakte ikke til videre deltakelse.

Simen Gimnes og Sigmund Le Fjeld hoppede begge lengde, Simen fikk notert 6,93m som rakte til en 7 plass i finalefeltet . Sigmund endte på 6,38m og en 13. plass.

Fredag er det enda en spennende dag for våre utøvere.