Tyrving – Friidrett

Ad-ski-llig bra på Ski-lekene

Noen leker  at de vinner på ski, andre vinner på Skilekene. Jeg kjenner at det føles bra, nå etter to uker med eliteutøvere og mesterskap, å se at de yngre også er i gang igjen etter sommerferien. Det har jo vært få eller ingen stevner etter Veidekkelekene. Blant annet fikk vi i Ski to seiere på 600 meter; Mari Drabløs med 1.45,09 og Marie Skjæggestad med 1.49,03. Strålende resultater på begge to.

Digg at Fabian endelig tok UM-kravet på 200 meter med 24,69/+1,5. Det var med en hundredels margin, det. Det begynner jo å bli en trend at våre folk klarer kravet med en slik margin… Mest overbevisende i sprint var forresten Helene Rønningen igjen, som nesten satte årsbeste på 60 meter med 8,14/+1,5. Fint også av Celine Bressand med 9,04/+0,2 som tok andreplass foran Marte Storås.

Best innen de tekniske øvelsene var Ida Nesse som nesten fikk pers i spyd, med sine 38,46. Frida Finnema sine 10,54/+0,7 i tresteg var også bra. Går det mot at årsbeste igjen settes i UM? Marthe Røe var ikke langt bak persen sin i tresteg, det var heller ikke Sara og hun kasta også en meter bedre i spyd. Guro Ølnes satte fin pers i tresteg med 9,01/-0,2 og kom med det inn på topp 20 i Norges land og rike. Ja, jeg så nok at du trente stille femsteg på trening forrige uke…