Tyrving – Friidrett

Birkebeiner-suksess

Allerede i den første bakken hadde Albert Sperstad og vinneren Simen Halle Haugen fått luke til feltet. Løperen på 3. plass slapp like etter at bildet ble tatt og ble tilslutt nr 16.

Birkebeinerløpet var sesongens hovedmål for en del løpere, og det foregikk fra Rena til Lillehammer søndag. Det er jo og var et kjempeløp, med 80-100 løpere per klasse i de yngre årsklassene. Det var f.eks. over 80 i j12 og over 100 i g13. Og Tyrving satte i høyeste grad sitt preg på dette. I klassen j12 ble det andreplass på Kristin Austgulen Fosnæs og tredjeplass på Tiril Bergitte Lund, to løpere som har lagt ned en super innsats i en lang sesong nå. Kristin hadde for øvrig niende beste tid av samtlige jenter, helt opp til j16! Andreplass tok også Albert Sperstad i g13. Tiden her ble 17.21 i en 4,7 kilometer lang løype — bra!

Carl Valdemar Ebbesen ble nr 29 i klassen. I j15 ble Kristin Helland-Hansen nr 7 og Synne Flatebakken nr 15. Vi tok også en pallplassering i en av veteranklassene, ved Randi Austgulen Fosnæs på sølvplass i KV50. Det holdt også til en 22.plass i kvinner elite. Familien Feiring Haltia var også med, med Thea Feiring Haltia nr 42 i j13, og begge foreldrene også som fullførende.