Tyrving – Friidrett

7,25 av Kathan i Ekeberghallen (oppdatert)

Khatan Yohanathan slo til med solid pers under stevnet i Ekeberghallen lørdag. Khatan var best både i forsøk og finale og løp inn til henholdsvis 7.39 og så sterke 7.25 og ny pers med 12/100 i finalen! Hans fetter Sharu Kulam debuterte med flotte 7.54 i både forsøk og finale. Sharu hoppet dessuten imponerende 2.97 i stille lengde på treningen torsdag da han forsøkte seg i øvelsen for første gang. Her lukter det medaljesjanser i juniorklassen i NM lang vei!

Thomas Karlsnes (25.11) og Markus Berner (25.17) tok dobbeltseier på 200 meter under kuriøse forhold. Hydraulikken i «søndre» sving sviktet nemlig slik at det var flat sving der nede! Tidene ble derfor noe svakere enn forventet, men særlig Markus viste at persen han ryker med god margin ved neste korsvei. Han satte også pers på 60 meter med 7.86 – igjen slått av Thomas som var nummer to i finalen med 7.78 etter 7.76 i forsøket. Lars Stølen sikret trippelseier til Tyrving med 26.03 på 200, men var selvsagt den som slet mest i den flate svingen – i bane 2! Åsmund Solli var eneste tyrvinggutt på de lengre løpene – også den eneste i G18/19 totalt. Dermed vant han klassen på ny pers – 2:19.05.

I gutteklassene ble det også seier til Peter Petersen-Øverleir i kule G12 med 7.57. Broren Kristoffer satte pers i G15 med fine 12.25 som holdt til annenplass. I G14 var Erik Lønnskog enslig svale denne gangen og hadde 4.85 og annenplass i lengde som sitt beste resultat. Vi gledet oss også over at to tiåringer debuterte i stevnet – Noem Rana og Francis Kelleher som begge hadde fine resultater i sitt første stevne!

Blant jentene  vant Celina Nilsen Lundevik lengde i J14 med fine 4.58 og tok tredjeplassen på 60 meter. Guro Ølnes hadde fine 4.68 i lengde og kapret dermed annenplassen i J16, men hvor var alle de andre jentene i denne klassen? På tampen av dagen var Martine Svendsen i ilden med seier i klassen på 800, men hun har mye bedre tider på lager enn 2.39! Kaja Skålevag og Celine Bressand deltok også med fine resultater på 60 meter og i lengde.

I sum en god del oppløftende resultater for dem som deltok, men hvor var alle de andre? Normalt har vi jo over 50 deltagere i dette stevnet! Sørg for at DU melder deg på til neste stevne – for eksempel Skedsmolekene på Lillestrøm 26. januar!