Tyrving – Friidrett

Tyrving for 10 år siden

Vi fortsetter vår artige serie om hjemmesidas historie. Fra hjemmesida for 13 år siden hopper vi videre til august 2002. Da var det ikke lenger utøverne i 1981-1982-generasjonen som styrte sida, men Kirsten Larsen som da var i sitt femtende år i Tyrving hadde tatt over. Sida hadde også migrert til en nettportal som ble kalt AB-porten.

AB-porten, som Budstikka styrte, betød en lagringsplass til nettsida mot at vi måtte ha noen AB-reklamer på sida. Her var det kort vei til å klikke seg videre til «Kirke og kristenliv», korps eller seniorlag. Noe annet vi kan være takknemlige for, er at vindstyrken for disse augustdagene har blitt bevart for all ettertid. Det var +0 – 3,3 m/s, så resultatene i sprint og lengde ble enten godkjent eller ikke godkjent. Det tilsvarte 0-6 knop. Godt å vite!

Men samarbeidet med Budstikka strakte seg ikke lengre enn at når de hadde nyheter om Tyrving, ble det rubrisert under «annen sport».

Jentene på bildet var forresten noen gode løpere i årgangene 1984-1986. Trolig hadde de vunnet en terrengstafett. Hvilken treningsgruppe trente de i, var jeg nysgjerrig på og klikka meg videre til dette.

Det fantes tre treningsgrupper i klubben: 11-14, sprint/teknikk og mellomdistanse. Kun en av disse sidene var mulig å komme inn på. Under sprint/teknikk fantes tre trenere, men treningstidene ville man ikke avsløre på hjemmesida. De fant sted «etter avtale med trener». Yrkeshemmelighet?

Det var også mulig å klikke seg inn på tillitsvalgte, en oversikt over styret og «støtteapparat». Det sistnevnte besto av en sportssjef, to (!) oppmenn og en «idrettslig pådriver» i Gunnar Landgraff. I styret fantes egne ansvarlige for idrett, økonomi og arrangement — som nå. Man hadde også med hele fire trenere i styret. Kun to av fjorten tillitsvalgte var oppført med sitt mobilnummer — det var andre tider den gang, det året jeg begynte på Nadderud videregående skole og derfra har mine første ordentlige minner om Tyrving.

Se også analyse av avisdekningen av Tyrvinglekene dette året.