Takk for støtten:

Tyrvinglekene i juni avlyst – ny dato kan komme

Dette er en utrolig trist melding å komme med.  Tyrvinglekene 12.-14. juni kan ikke avholdes pga korona-viruset.  Regjeringen har bestemt at kultur- og idrettsarrangmenter forbys frem til 15. juni, noe vi selvfølgelig må rette oss etter.  Restriksjonene gjelder alle typer idrettsarrangement, både store og små.  Og for friidretts-Norge betyr det bl.a. at Oslo Sportslager Tyrvinglekene ikke kan gjennomføres som planlagt helgen 12.-14.  juni.  Beslutningen viderefører regjeringens tiltak for å hindre videre smitte av koronaviruset. Blant annet skal folk holde minst to meters avstand til hverandre og ikke samles i grupper på flere enn fem.  I Tyrving jobber vi nå med å finne en alternativ helg i august, men vi må samtidig forholde oss til hva regjeringen og helsemyndighetene kommer fram til: – For å skape en viss forutsigbarhet for arrangørene vil regjeringen tidlig i mai signalisere hva slags helseråd som vil gjelde for sommeren 2020, sier kulturminister Abid Raja.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar