Takk for støtten:

Resultater fra Fornebuløpet

Historiens første Fornebuløp ble arrangert fra Hundsund Grendesenter onsdag 19. mai.  Værgudene var virkelig på arrangørenes og løpernes side med strålende sommervær. Det var forhåndspåmeldt ca. 700 deltakere totalt. Med etteranmelding og omlag 150 deltakere i Barneløpet var det nok nærmere 1000 løpere i aksjon denne nydelige førsommerdagen på Fornebu.

Resultatene fra løpet ser du på www.fornebulopet.no

Tyrving var meget sterkt representert blant de yngste løpere. I Barneløpet var en tredjedel fra vår klubb, og også 3km for ungdom var sterkt preget av Tyrving-utøvere.  På bildet ser du de to første like før målgang.  Det var Fabian Skarboe Rønningen og Thomas Bucher-Johannessen som vant sine klasser.

Fornebuløpet er et samarbeid mellom Friidrettens Venner, Snarøya Sportsklubb og IL Tyrving.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar