Takk for støtten:

Forhåndssak NM lørdag

Her er undertegnedes tips til NM lørdag.

200 m kvinner: Heidi i forsøk. Viste som sagt gryende form under jrnm og kan derfor karre seg videre til en finale. Årsbeste, kanskje? Spørs på vær og vind, som er notorisk upålitelig på Vestlandet (jf jrnm 2005, 2008 og 2010).

Slegge kvinner: Malin Pettersen i kvalik. Malin er nummer 16 på årsbestelista. Av disse er to stykker no-shows og to er under 15 år. Derfor er Malin nummer 12, derfor er et naturlig mål å avansere fra kvaliken. Deltok riktignok ikke på jrnm, jeg aner ikke hvordan formen er.

1500 m menn: Øystein KS og Kristian Nedregård i kvalik. Øystein har mål om å gjøre det skarp her. Nivået er vel høyere enn i fjor. Ikke vet jeg hva slags distanse Kristian velger, om han tar tre stykker, to, en, null.

Lengde kvinner: Katarina M tok tross alt sølv på jrnm, men medalje her blir for tøft. Nivået er godt (med mindre noen av favorittene får tre døde – særlig Renstrøm må passe seg her). Katarina skal i første omgang videre fra kvalik, det går greit, men mitt tips er at hun kjemper om topp 6 i finalen.

Kule kvinner. Kristin Sundsteigen er med. OG VINNER! Når det gjelder favorittstempel, ser jeg henne som på linje med Thorkildsen.

+ EVT UTØVERE SOM HAR AVANSERT TIL FINALER.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar