Takk for støtten:

JR NM i Kristiansand

Jr. NM arrangeres i Kristiansand 5.-7. august.  Mesterskapets hjemmeside ser du ved å klikke herHUSK at en forutsetning for deltakelse i mesterskapet – og få dekket kostnader av Tyrving – er at man har trent jevnt og godt gjennom hele året – inkludert sommerferien! Påmelding til jr.NM gjøres ved mail til kirsten@tyrving.no snarest og senest 23. juli. Oppgi øvelser du vil delta i.  Dersom du av en eller annen grunn ikke har anledning/ønsker å delta i jr.NM, må du gi beskjed om det snarest og senest 23. juli. Her ser du oversikt over hvem fra Tyrving som er kvalifisert for deltakelse – og her ser du hvem fra Tyrving som har bekreftet deltakelse evnt. ikke-deltakelse. Merk at når det kun er registrert navn på utøver, så betyr det at tilbakemelding mangler. 
Tyrving dekker: Hotellet (Rica Norge) fra fredag til søndag, frokost, lunsj på stadion, middag, buss til/fra stadion, deltakerfest og hotellkino.  Sammen med påmeldingen til jr.NM må jeg ha beskjed om du skal være med på Tyrvings fellesopplegg eller ikke. Dersom det er foreldre som ønsker hotellpakken, gi snarest beskjed om det – mulig vi kan skaffe noen ekstra rom.  Kirsten må ha tilbakemelding innen 18. juli vedr hotellovernatting – både for utøvere, trenere og foreldre.
Utøver dekker og ordner selv: Transport til/fra Kristiansand. Prøv å organisere felles kjøring. Ellers er det billig å fly til Kristiansand hvis man bestiller tidlig nok og nesten hver time går det buss (tar 4,5-5 timer).  Tog er en annen mulighet.
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar