Takk for støtten:

NM i Byrkjelo

NM arrangeres i Byrkjelo 12.-14. august.  Mesterskapets hjemmeside ser du ved å klikke herHUSK at en forutsetning for deltakelse i mesterskapet – og få dekket kostnader av Tyrving – er at man har trent jevnt og godt gjennom hele året – inkludert sommerferien! Påmelding til NM gjøres ved mail til kirsten@tyrving.no snarest og senest 31. juli. Oppgi øvelser du vil delta i.  Dersom du av en eller annen grunn ikke har anledning/ønsker å delta i NM, må du gi beskjed om det snarest og senest 31. juli. Her ser du oversikt over hvem fra Tyrving som er kvalifisert for deltakelse – og her ser du hvem fra Tyrving som har bekreftet deltakelse evnt. ikke-deltakelse. Merk at når det kun er registrert navn på utøver, så betyr det at tilbakemelding mangler.Tyrving dekker: Overnatting på Gloppefjord Sommarhotell i Sandane, frokost og middag samt transport. Gi Kirsten – sammen med påmeldingen – en tilbakemelding om hvordan du ønsker å reise til/fra Byrkjelo. Det er drøye 6 timers kjøring fra Bærum. Fly kan være en mulighet, men da haster det å få beskjed om det slik at vi kan bestille billetter så snart som mulig

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar