Tyrving – Friidrett

Posten og resultatene må fram

Vi må benytte anledninga til å gi ros, som nok ikke kom godt nok fram under NM. Arrangøren var nemlig god på informasjon. Resultatlistene blei publisert svært fort. De brukte Andro-systemet, noe som er greit og oversiktlig (ikke alle mesterskapsarrangører har klart å levere oversiktlig info). Og streamingen av mesterskapet var kjempebra. Bildene var noe man kunne legge over på tv med den rette kabelen, og det var jo samme bilder som NRK viste seinere på dagen. Ikke minst kunne man sette på streamingen og bruke det som radio, for man orker jo ikke sitte med skjermen hele helga. Lyden var den beste man kan få, fordi begge speakerene gikk rett inn i «øret» i stedet for at de tok opp høyttalerlyden av speakeren.

Det eneste som en hjemmesitter kunne være misfornøyd med, var at vi ble holdt i uvitenhet om hvilke forsøk og semifinaler som utgikk. Og alle bør lære av dette; ikke film intetsigende oversiktsbilder når det pågår øvelser.

Noe som ikke er bra på noen måte er at Norway Games har pågått i to dager nå, men hvor er resultatene? Fallhøyden er der når man tillater seg å kritisere, men jeg finner faktisk ingenting. Fanen «informasjon» har intet innhold. Sidebarmenyen «resultater» har kun linker til tidligere år. Kanskje Tyrving har gjort det kjempebra, men hvem vet…