Tyrving – Friidrett

Stilling i lagseriene publisert

Ja, det er publisert. For Tyrvings del er situasjonen beskrevet her på hjemmesida ganske nylig. Lite har endra seg etter det. Vi fikk inn 10 000 meter, på et resultat som var litt bedre enn kalkulert med. Så det er positivt! Vi fikk ikke absolutt alt ut av NM (reint resultatmessig) som vi hadde håpt på, men det får man jo aldri. Så lagene våre ligger godt an. En deilig tredjeplass for kvinnene, og femte for mennene.

Mennene er litt overraskende bak Skjalg, men tar dem greit når vi dekker opp våre hull. Merk at vi i realiteten har 27 gode resultater og 2 mediokre, så vi kan regne med at vi har tre hull å fylle. Da minsker også den tilsynelatende «trusselen» fra konkurrentene umiddelbart bak, som har mellom 26 og 28 dekt opp.

Et realistisk mål kan være en 5.plass. BUL tar oss kanskje, de er kjent for å satse på lagseriene. Men Skjalg bør vi forbigå, Florø og Norna-Salhus bør holdes bak. Gular har kommet som en rakett og blir tøffe, mens Steinkjer til gjengjeld har sunket som en stein. Hva skjer med dem? — de har nesten ingen utøvere fra 15-19.

Andrelaget for kvinnene er nummer 15. Det er ikke godt nok, men det er veldig lett å forbedre. Vi har mange  folk på førstelaget, og det ideelle hadde vært å få inn de beste i flere øvelser. Slik at noen kommer ned på b-laget (Mia (!) er der nå, etter Kristines gode høydehopp som ikke er tatt med i lagserieoppdateringen). Målet må være et poengtall på 11000 høyt, men om dét engang holder til opprykk er usikkert. 3.div holder bra nivå i år.