Tyrving – Friidrett

Nå begynner det

Grunnsteinen til Bærum idrettspark er lagt ned. Arbeidet er i gang. Den første antydninga til et byggverk tvers over veien fra Rud skole er klar. Endelig skal vi få friidrettshall!

I ruskevær, men under et tak, var det en enkel seremoni med litt taler og klapping. Og brus! Vi tør påstå at over 50 % av de frammøtte tilhørte Tyrving friidrett. Det tyder på interesse for å bruke hallen, som blir den beste i Norge fordi den har 6 løpebaner, masse muligheter for hopp og kast m.m. Vi håper på å få mer av alt. Flere barneutøvere, flere breddeutøvere, flere eliteutøvere, flere trenere.

På bildet ser du hvor den flotte friidrettshallen vil ligge.  Idag et jorde, i 2013 en friidrettshall!

Muligens blir vi stående sterkere i Vestre Bærum. Muligens får vi samarbeide mer med andre klubber og med skoler i området.  Kanskje blir vi nettoimportør av topputøvere? Kanskje vi en dag blir beste klubb i junior-NM? Vinner stafettgull for voksne? Vinner lagserien for kvinner?

Tyrving-utøvere som gleder seg ny flott hall.

Erik Bølling, Tyrvings representant i Stiftelsen Bærum Idrettspark legger ned piggskoene i grunnstenen. Piggskoene som har tilhørt Nicolai Bøling - tidligere mellomdistanseløper i Tyrving.

Vi merker oss sitatet fra avtroppende ordfører; «Tyrving og andre friidrettsutøvere har ikke akkurat vært så sterkt oppvartet som andre idretter». I disse valgtider var det et stort oppbud av ulike politikere. Mon tro hvor mange som blir å se inne i hallen når den en dag står ferdig? Kanskje de får gleden av å være tilskuere eller funksjonærer på et innendørs-NM eller enda større mesterskap?

Høytidelig grunnstensnedleggelse for ny friidrettshall. Vi skimter til venstre den folkevalgte lederen av Sektorutvalg levekår (T. Heggen), som har med idrettsanlegg å gjøre. I rødt Erik Bølling, i grått kretsleder.

Mer omtale.