Tyrving – Friidrett

Kaker, kalendere og Tyrving-tøy på Nadderud i helgen!

Lørdag 26. og søndag 27. nov fra kl. 14 til kl. 16 er det utlevering av julekaker og kalendere.  Utlevering vil bli fra Nadderud stadion – i det overbygde tribunebygget – hovedtribunesiden.  Inngang midt på banen.  Vi setter ut fakler for å sikre oss at alle finner veien!  Ta gjerne med penger (kr 750 for 15 bokser/kalendere) – så slipper vi å sende giro i etterkant.  NB – ingen bankterminal.  Selvsagt blir det smaksprøver!  Info om Tyrvings førjulssalg finner du forøvrig på denne linken: http://tyrving.idrett.no/10/f/2011/11/10/4411/

Vi har mange Tyrving-kalendere, og har bestemt at hver utøver kan få med seg 5-10 kalendere «gratis».  Det vil si at man enten kan prøve å selge disse selv – og beholde fortjenesten – eller man kan gi kalenderne som gaver til familie og venner.

I forbindelse med kakeutleveringen, blir det også mulighet til å kjøpe Tyrving-tøy – fra vår lille butikk på stadion – som da vil være åpen fra 14 til 16 disse to dagene. Utøvere som har startet nå i høst, og som ikke har fått utlevert t-skjorte og college-genser kan hente det nå.