Takk for støtten:

Tyrving og Necon

IL Tyrving er en av 10 utvalgte klubber i norsk friidrett som på våren ble nominert som Necon-klubb i 2012. Det var 37 klubber som søkte. Tyrving får med dette 20 000 kroner samt faglig bistand i den videre utviklingen av en allerede velfungerende klubb. Hvilken klubb som lykkes best, vil avgjøres i en avstemning neste vinter, og vinnerklubben får 75 000 ekstra kroner. Tyrving ble plukket ut sammen med andre eliteklubber i Norge som BUL, Fana, Steinkjer, Haugesund og Florø. — Vi landet på disse klubbene etter en grundig utvelgelsesprosess. De ti er allerede på et høyt nivå, og har også selv et ønske om å utvikle seg ytterligere, uttaler generalsekretær Kjetil Hildeskor i Norges Friidrettsforbund til forbundets hjemmeside.  Selskapet Necon sponser NFIF, og knytter med dette sponsoratet opp mot et bredere engasjement i klubbene. Statusen som Necon-klubb knyttes også opp mot Antidoping Norges sertifisering Rent Idrettslag.

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar