Takk for støtten:

Flere unge innfridde

Resultatene var ikke all verden på Norway Games fredag, selv om det ble mange bra plasseringer. Av seniorutøverne var det få som fikk en generalprøve med et resultat som de gjerne vil gjenta i NM neste helg. Enkelte av UM-utøverne viste bedre form. Ida Planke Berg vant 80 meter hekk på 12,43 og befester sin posisjon, som jo er nummer to på norgesstatistikken. Jenny Labråten tok en femteplass i årsklassen under. Markus Berner var nær persen i tresteg og bør prøve seg i UM, i en øvelse/årgang der jeg ikke ser noen klare kandidater til sølv og bronse.

Marie Skjæggestad skal ha honnør for bronsen i lengde med Celine Bressand på fjerdeplass, og fjerdeplass på korthekk. I høyde for J12 fikk Helena Kastelein en flott fjerdeplass med gode 1,35. Juni Gjertsen Barkbu tok en like fin sølvmedalje i j11 med 1,30, og vant 600 meter med nesten sju sekunder på 1.54,26. I 600 meter samme klasse hadde vi flere blant topp 10: Kaja Skålevåg (5), Tuva Nesheim Flatebakken (6), Tiril Bergitte Lund (10).

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar